Vragen over tarieven, opdrachten of projecten die ik voor je kan doen? Ik hoor het graag!

 

t. 06-14661504

Twitter

Facebook

LinkedIn

KvK: 69686602

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

workshops-gastlessen

Tim Pardijs schrijft en leest en vertelt daarover enthousiast in toegankelijke en doelgroepgerichte gastlessen en workshops waarin deelnemers zichzelf altijd verrassen in het schrijven van creatieve teksten. 

 
 
 
school nov 17 vierkant.jpg

Creatief als een dichter en zorgvuldig als een journalist geeft Tim taal een plek. In workshops, gastlessen, lezingen of meedenksessies laat hij mooie en grappige dingen zien die steeds meer verborgen raken onder het stof van het dagelijkse taalgebruik. Deelnemers verrassen zichzelf.


‘Zijn bijdragen in woord en schrift geven een verdieping aan onze activiteiten. Hij weet onze bezoekers, klein en groot, te raken met zijn woorden en voordracht’


Tiana Wilhelm, directeur Stedelijke Musea Zutphen

 

 

'Tim presenteert interactief, bevlogen, enthousiast en goed afgestemd op de doelgroep'

Gerard Huis in 't Veld, directeur Graafschap Bibliotheken


Tim en route (duo).jpg

Tim stond voor tientallen groepen op onder meer basis- en middelbare scholen. Hij organiseerde literaire cafés, presenteerde culturele avonden en opende tentoonstellingen. Zijn eigen leven gebruikt hij hierbij vaak als grondstof. Over zijn mislukkingen gaf hij een lezing bij een expositie van eindexamenkunst, in een Preek van de Leek vertelde hij over het ontstaan van zijn schrijverschap.