Vragen over tarieven, opdrachten of projecten die ik voor je kan doen? Ik hoor het graag!

 

t. 06-14661504

Twitter

Facebook

LinkedIn

KvK: 69686602

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blogs

Tim Pardijs vertelt over zijn leven als schrijver, lezer, docent en huisman. 

De dingen zijn alleen (17)

Tim Pardijs

Een druppelende kraan op de overloop en een roze plastic teiltje waar sokken in liggen; de man die slaapt, het unieke personage van Georges Perec, kijkt er weer naar. Na een verblijf van enkele maanden bij zijn ouders op het platteland is hij terug in zijn piepkleine bezemkast. Daar slaapt hij en daar vandaan vertrekt hij voor zijn doelloze tochten door Parijs. Hij loopt door de stad en probeert zich van alles te los te maken. ‘Je leeft in een gelukzalig terzijde, in een veelbelovend vacuüm, waarvan je niets verwacht. Je bent onzichtbaar, doorschijnend, transparant. Je bestaat niet meer: uren, dagen volgen elkaar op, seizoenen gaan voorbij, de tijd verglijdt, je leeft voort, zonder vreugde of droefenis, zonder toekomst of verleden, zomaar, gewoon, vanzelfsprekend, als een druppel aan een kraan van een fonteintje op een overloop, als zes sokken die in een roze plastic teiltje staan te weken, als een vlieg of als een oester, als een koe, als een slak, als een kind of als een grijsaard, als een rat.’ Vooral in het emotieloze, het tijdloze en het gewone herkennen we doel van de man die slaapt: hij probeert een ding te worden.

Op zoek naar content voor je socials, anders dan de standaard reclamepraatjes? Ook zo’n goed geschreven, originele blog over jóuw project? Of misschien een gedicht om je jaarverslag mee te openen, een versgeschreven, live voorgedragen vers over jouw heidag? Een creatieve toespraak? Ik schrijf het graag voor je. Laat me weten wat ik voor je doen kan!