Vragen over tarieven, opdrachten of projecten die ik voor je kan doen? Ik hoor het graag!

 

t. 06-14661504

Twitter

Facebook

LinkedIn

KvK: 69686602

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blogs

Tim Pardijs vertelt over zijn leven als schrijver, lezer, docent en huisman. 

De dingen zijn alleen (11)

Tim Pardijs

Als ik mijn ogen open is de kamer onmetelijk groot en onpeilbaar zwart. Alles in de kamer is verdwenen: de stoel met kleren, de kast, de spiegel, de gordijnen voor het raam. Ik zie alleen de deurklink, maar op zo’n afstand dat hij onbereikbaar voor me is. Tussen het bed waar ik in lig en de deurklink gaapt die enorme zwarte diepte, een diepte waarin ik zal verdwijnen als ik me opricht en naar de deurklink toe beweeg. Die diepte zie ik niet. Ik weet dat hij er is, diep binnen in mij. Ik mag niet bewegen. Ik kan alleen kijken. Hoe langer ik over de diepte, door het zwart, kijk naar de deurklink, hoe kleiner hij wordt. Maar met de deurklink word ook ik kleiner. Ik lig en kijk en voel langzaam mijn lichaam veranderen: koud en hard en klein als de deurklink, de vorm die nodig is om de zwarte diepte over te steken.