Vragen over tarieven, opdrachten of projecten die ik voor je kan doen? Ik hoor het graag!

 

t. 06-14661504

Twitter

Facebook

LinkedIn

KvK: 69686602

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blogs

Tim Pardijs vertelt over zijn leven als schrijver, lezer, docent en huisman. 

Muren (15)

Tim Pardijs

Als ik boven kom en achter mijn bureau ga zitten, zie ik een klodder vogelpoep op het scherm van mijn computer. Direct kijk ik om me heen en luister scherp naar de geluiden in huis. Verder is nergens een spoor van de mus te bekennen. Heel even overweeg ik nog onder het bureau en de fauteuil in de hoek van de kamer te kijken, de boekenkasten en de overloop te onderzoeken, zelfs de berging schiet even door mijn hoofd, maar ik weet inmiddels dat het geen zin heeft. Ik pak een zakdoek, veeg de uitwerpselen van het scherm, gooi het papier in de prullenbak en ga aan het werk. Ik lees artikelen, schrijf er reacties op, verstuur e-mails, bel een vormgever. Daarna kook ik pasta met kipfilet en groenten, ’s avonds ga ik naar de film. Als ik moe thuis kom, schemert het nog en ga ik direct naar bed, maar val niet in slaap. Ik hoor steeds dingen: een voetganger praat op straat, een van de kinderen pakt iets uit een nachtkastje, en, daar is het weer, getik op zolder. De zon scheen weer uitbundig vandaag. Zonder dat ik er controle over lijk te hebben, zie ik mezelf met een grote zak in mijn hand over de zolder rennen, achter een fladderende vogel aan.