Vragen over tarieven, opdrachten of projecten die ik voor je kan doen? Ik hoor het graag!

 

t. 06-14661504

Twitter

Facebook

LinkedIn

KvK: 69686602

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blogs

Tim Pardijs vertelt over zijn leven als schrijver, lezer, docent en huisman. 

Muren (14)

Tim Pardijs

Het is half vier ’s nachts en ik sta midden in de woonkamer. De lamp is aan, de deur naar de gang staat open en ik kan me niet herinneren dat ik dat gedaan heb. Ik kijk op de stoelen bij de eettafel, laat mijn blik over bank gaan, schud de dekens en kussens die erop liggen. Niets. Ik kijk achter het gordijn, open de deur naar de achtertuin en luister. Stilte, en een windvlaag. Ik sluit de deur, loop naar de andere kant van het huis, de keuken in en kijk naar het aanrecht, door de ramen, de straat over. Takken bewegen. Ik verlaat de keuken, doe de lamp uit, sluit de deur en loop naar boven. In bed vraag ik me af waar dat geluid vandaan kwam. Een uur lig ik me dat af te vragen, en te draaien. Net als ik op mijn rug in slaap val, hoor ik de trap kraken, en iets vallen. Snel open ik mijn ogen, til mijn hoofd van het kussen en luister. Verder niets. Ik val weer in slaap en word een uur later zwetend wakker. Iets grijpt zich vast aan het raamkozijn, maakt een zuigend geluid en laat dan weer los.