Vragen over tarieven, opdrachten of projecten die ik voor je kan doen? Ik hoor het graag!

 

t. 06-14661504

Twitter

Facebook

LinkedIn

KvK: 69686602

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blogs

Tim Pardijs vertelt over zijn leven als schrijver, lezer, docent en huisman. 

Beste Prinses van Leesten,

Tim Pardijs

Ik denk niet dat ik je eerbiediger aan hoef te spreken, we wonen immers vlak bij elkaar. En bovendien ontving je de titel prinses pas na je dood, van de archeologen die een paar jaar geleden onderzoek deden aan de rand van de Vinex-wijk waar ik woon. Ik kom twee keer in de week tijdens mijn hardlooprondje langs de plek van je boerderij, iets verderop lag je urn. Daarover gesproken, er is iets bij gevonden. Een halsketting van ongeveer zeventig blauwe glaskralen, met drie grotere kralen als hanger. Kan die van jou zijn? Ik schrijf je even omdat we denken dat de ketting erg bijzonder voor je is. Want die kralen, die komen uit Syrië toch? O ja sorry, Fenicië noemen jullie het daar. Tenminste, wij maken zulke kralen hier niet, dus dat moet haast wel uit het Midden-Oosten komen. Maar hoe ben je ooit aan die ketting gekomen? Jou wereld bestaat toch uit je erf, de akker en het bos waar je hout haalt voor het vuur? Fenicië moet voor jou even ver zijn als jij voor mij in de tijd, zo’n drieduizend jaar. Een andere wereld. Maar ik draaf door. We hebben dus je ketting. Als je me ziet rennen, spreek me gerust even aan. Ik ben benieuwd naar je.