Vragen over tarieven, opdrachten of projecten die ik voor je kan doen? Ik hoor het graag!

 

t. 06-14661504

Twitter

Facebook

LinkedIn

KvK: 69686602

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blogs

Tim Pardijs vertelt over zijn leven als schrijver, lezer, docent en huisman. 

De dingen zijn alleen (18)

Tim Pardijs

De man die slaapt wordt wakker en we volgen wat er gebeurt in zijn hoofd: hij wordt zich langzaam bewust van wat zijn oog ziet, wat zijn lichaam voelt en wat daarmee zou gebeuren als hij op zou staan. De bewustwording van zijn lichaam wordt pijnlijk en ongemakkelijk, voor hem vaak een voorbode van de slaap, nog even geen bewustzijn, het begeerlijke zijn als een ding. Maar dan: ‘Je bent alleen nog maar je oog. (…) Je zult altijd jezelf blijven zien. Je kunt niets doen, je kunt jezelf niet ontvluchten, je kunt niet ontvluchten aan je blik, nooit zul je dat kunnen; al zou het je lukken om zó diep in te slapen dat geen enkele schok, geen enkele kreet, geen enkel brandijzer je nog kan wekken, dan nog is er dat oog, jouw oog, dat nooit dicht zal gaan, dat nooit in zal slapen. Je ziet jezelf, je ziet jezelf zien, je kijkt naar je kijken naar jou. Al zou je wakker worden, dan nog is wat je ziet onveranderlijk hetzelfde.’ Hij zal er nooit in slagen een ding te worden. Dat is wat het betekent mens te zijn, zoals Rutger Kopland ook al zei.

Op zoek naar content voor je socials, anders dan de standaard reclamepraatjes? Ook zo’n goed geschreven, originele blog over jóuw project? Of misschien een gedicht om je jaarverslag mee te openen, een versgeschreven, live voorgedragen vers over jouw heidag? Ik ben de creatieve tekstschrijver die je zoekt. Laat me weten wat ik voor je doen kan!