Vragen over tarieven, opdrachten of projecten die ik voor je kan doen? Ik hoor het graag!

 

t. 06-14661504

Twitter

Facebook

LinkedIn

KvK: 69686602

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blogs

Tim Pardijs vertelt over zijn leven als schrijver, lezer, docent en huisman. 

Pret

Tim Pardijs

Mijn linkerhand glijdt mijn broekzak in en voelt geen ringetjes en stukjes metaal met kartelrandjes, alleen stof. Opnieuw steek ik mijn hand in mijn broekzak, tegelijkertijd voel ik met mijn rechterhand in de andere zak, waar hij alleen een telefoon tegenkomt, maar de linkerhand blijft alleen tasten over textiel, hoe vaak ik mijn hand ook opnieuw in mijn zak steek. Een achtbaan, daar moet het gebeurd zijn. Ik bevoel nog eens alle zakken, controleer de vakjes van de rugzak, alle andere attracties, wc’s en restaurants waar we vandaag zijn geweest in mijn hoofd.
Dan het vragen. Pretparkmedewerkers, bezoekersservice, hotelbaliemedewerkerster, mobiliteitsservice, verzekeringsman, sleepdiensttelefooncentrum en tenslotte de man in oranje overall die met een blaasbalgje en een bochtige ijzerdraad mijn auto openmaakt. Iedere keer hetzelfde verhaal, dezelfde vragen, dezelfde weg af te leggen naar het antwoord op die ene vraag. Alvast een alternatief reisplan maken, nog even tv kijken op de hotelkamer, als de telefoon gaat: In een 276 hectare groot gebied zijn tussen 25.000 bezoekers die heen en weer lopen tussen 36 attracties mijn sleutels gevonden.