Vragen over tarieven, opdrachten of projecten die ik voor je kan doen? Ik hoor het graag!

 

t. 06-14661504

Twitter

Facebook

LinkedIn

KvK: 69686602

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blogs

Tim Pardijs vertelt over zijn leven als schrijver, lezer, docent en huisman. 

Verder gaan

Tim Pardijs

Vandaag schrijf ik mijn driehonderdvijfenzestigste stukje van tweehonderd woorden. Een jaar lang dagelijks schrijven. Ik begon ermee twee weken na mijn ontslag en negen maanden nadat ik stopte met drinken. Ik blader terug naar nummer een, geschreven op de eerste dag van de zomervakantie van 2017. Ik lees hoe ik onderweg naar de camping het aantal gestrande auto’s bijhoud, hoe ik achter het stuur obsessief de meters van onze auto controleer, hoe ik schrik van signalen van andere automobilisten. Ik tel vier auto’s die niet verder kunnen, het dubbele als ik mijn eigen ingebeelde ongelukken meereken. 
De dagen erna slaap ik ochtenden lang en schrijf ’s avonds over een lekke band, verloren speelgoed, een donkere grot, mijn hardloopblessure en twee keer over de alcoholvoorraad van de lokale supermarkt. Ik moet vooruit maar ik zie alleen de weg die ik heb afgelegd, en als ik al voor me kijk, zie ik obstakels en duisternis. Eén route staat voor me open, een richting die ik altijd insla als ik op een doodlopende weg zit. Zo ook een jaar geleden. Ik pakte papier en pen en ik schreef.