Vragen over tarieven, opdrachten of projecten die ik voor je kan doen? Ik hoor het graag!

 

t. 06-14661504

Twitter

Facebook

LinkedIn

KvK: 69686602

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blogs

Tim Pardijs vertelt over zijn leven als schrijver, lezer, docent en huisman. 

Voltooien

Tim Pardijs

Ik sta voor de keukenkast en zet met mijn linkerhand een schoolbeker op een plank op ooghoogte, echter die plank is zo vol dat hij de andere bekers opzij duwt waardoor een blauwe beker naar voren schuift en van de plank dreigt te vallen, hetgeen ik probeer te voorkomen door met mijn rechterhand de vallende beker tegen te houden, maar door mijn rechterarm op te tillen valt de stapel kranten die ik met mijn elleboog tegen mijn lichaam druk en die ik gelijk hierna naar de garage wilde brengen, op de grond en slingert de schooltas die aan twee vingers van die hand hangt omdat ik hem op weg naar de garage in de gangkast wilde opbergen, horizontaal over het aanrecht, daarmee vuile koffiekopjes omver werpend, wel staat nu de blauwe beker terug op zijn plek, maar de beker die ik met links wilde neerzetten komt nu weer naar voren waardoor ik met mijn beide armen horizontaal voor de plank moet gaan staan om ervoor te zorgen dat alle schuivende plastic bekers op de plank blijven, de schooltas valt nu wel op het aanrecht omdat ik hem door mijn laatste beweging niet langer vast kan houden, maar wel bewijs ik dat ik best in een beweging veel verschillende dingen kan voltooien.