Vragen over tarieven, opdrachten of projecten die ik voor je kan doen? Ik hoor het graag!

 

t. 06-14661504

Twitter

Facebook

LinkedIn

KvK: 69686602

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blogs

Tim Pardijs vertelt over zijn leven als schrijver, lezer, docent en huisman. 

Geluk (2)

Tim Pardijs

Ik zoek naar een bankje aan de rand van het dorp met de geluksplekken om mijn broodjes op te eten. Terwijl ik loop, begin ik alvast aan mijn eerste broodje. Bij een bord einde bebouwde kom is een mooi uitzicht, maar geen plek om te zitten. Ik keer om en loop dwars door het dorp de andere kant op, langs brede bermen en pasgemaaide grasvelden die zich kalm uitstrekken tussen de straten. Zachtjes begint het te regenen. Ik krijg zin in koffie en kijk rond of er een plek is waar ik kan schuilen en wat kan bestellen. Snackpoint Pearsstal is echter dicht vanmiddag, evenals cafetaria ’t Heukske, dus ik loop door en kom dan zonder dat ik ernaar op zoek was de tweede geluksplek van Melick tegen. De Verzonken Tuin, gelegen naast een school, is een verlaagde speeltuin met veel gras onder hoge bomen, omringd door twee-onder-een-kapwoningen uit de jaren zeventig of tachtig. Ik eet mijn tweede broodje en kijk rond. De speeltuin is toegankelijk via stenen trapjes die her en der de diepte in lopen. Op twee plekken op de schuine rand is gras weggesleten. In het zand staan afdrukken van fietsbanden: zelfgemaakte crossheuvels. Kinderen komen uit verschillende straten richting de school lopen. De pauze is voorbij. Ik sta op en loop snel naar de bus. Bij de bushalte staat een leeg bierblik op de bank, het fietsenrek is vol.