Vragen over tarieven, opdrachten of projecten die ik voor je kan doen? Ik hoor het graag!

 

t. 06-14661504

Twitter

Facebook

LinkedIn

KvK: 69686602

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blogs

Tim Pardijs vertelt over zijn leven als schrijver, lezer, docent en huisman. 

Schuiven

Tim Pardijs

Een belt in de stiltecoupé. Nee. De woorden vallen uit de zinnen na een avond lang schrijven. Een man belt in de stiltecoupé. In de late trein naar huis wil ik geen harde mannenstem door mijn muziek heen horen. Een liedje dat heet On the train ride home, waarin de zanger vraagt: als ik niet kan krijgen wat ik wil, geef me dan wat ik nodig heb. Het eindigt met geluiden van treinen die over wissels schuiven. Op het perron keek ik op mijn telefoon een video van een man die in zijn verhaal de metafoor van een rijdende trein gebruikt, ondertussen zag ik in de schemer achter mijn schermpje een trein voorbij schuiven. Parallel. Zoals de regenjas van de vrouw die tegen me praatte precies dezelfde kleur geel was als de brandmelder die ik achter haar hoofd aan de muur zag hangen. Haar ogen leken wel minder blauw dan twee weken geleden. Ik sta op en loop weg uit de stiltecoupé naar een ander deel van de trein. In de buurt van een vriendengroep die luidruchtig grappen maakt, laat ik me op een bank zakken. Wat ik soms nodig heb, is dat de dingen kloppen.