Vragen over tarieven, opdrachten of projecten die ik voor je kan doen? Ik hoor het graag!

 

t. 06-14661504

Twitter

Facebook

LinkedIn

KvK: 69686602

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blogs

Tim Pardijs vertelt over zijn leven als schrijver, lezer, docent en huisman. 

Stofzuigen

Tim Pardijs

Vandaag moet ik boodschappen doen en schoonmaken. Het liefst zou ik eerst schoonmaken en dan boodschappen doen, maar de stofzuigerzak is vol en de juiste rangschikking in het schoonmaken is eerst stofzuigen, dan boenen. En omdat het met een volle stofzuigerzak slecht stofzuigen is, besluit ik tot een alternatieve volgorde: eerst boodschappen doen, in het winkelcentrum stofzuigerzakken halen en daarna thuis schoonmaken. 
In de winkel met huishoudelijke artikelen kan ik de stofzuigerzakken niet vinden. Eerst het rek niet, maar ik vind na enig zoeken een verkoopster die me de plek van het rek wijst. Dan zie ik het juiste type, de 99, niet hangen. Er zijn wel zestien soorten stofzuigerzakken, ze hangen op hangers in vier rijen van vier. Een van de hangers is leeg, zie ik na een tijdje. Daar hangt alleen een kartonnetje, met daarop mijn cijfer. De 99 komt vanmiddag, verzekert de verkoopster me. In de supermarkt hangen ook stofzuigerzakken, ze zijn allemaal ontzettend universeel, beloven de verpakkingen, maar toch hangen er vijf verschillende soorten, met op elke doos lijsten met tientallen merken en typen stofzuigers. Ook hier gaat het om de juiste combinatie. Mijn stofzuiger ken ik niet. Ik ga naar huis en doe eerst even niets.