Vragen over tarieven, opdrachten of projecten die ik voor je kan doen? Ik hoor het graag!

 

t. 06-14661504

Twitter

Facebook

LinkedIn

KvK: 69686602

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blogs

Tim Pardijs vertelt over zijn leven als schrijver, lezer, docent en huisman. 

Ploegen (2)

Tim Pardijs

Er is iets aan de hand met de blog Ploegen die ik schreef. Ik schreef hem voor een mogelijke opdrachtgever, maar ik vond hem zo geslaagd dat ik hem op mijn website zette. Toen ik hem voor de eerste keer voorlas, tijdens een poëzieontbijt op een kwekerij, voelde ik een kleine rilling van mijn ruggengraat naar mijn armen trekken, een sensatie die me soms overkomt bij optredens. De luisteraars lieten na de laatste zin hun adem los en glimlachten. Het is een van de meest gelezen stukjes op mijn website de afgelopen weken. Van mijn vader kreeg ik complimenten toen ik het hem liet lezen, en hij voegde eraan toe: ‘Is het zo dat in een column niet alle feiten hoeven te kloppen?’ Het is bijvoorbeeld niet altijd de eerste lentedag dat de buurkinderen mee uit rijden gaan. Later stuurt hij mij een foto op. Alleen de plek waar de trekker staat klopt: op het erf voor de stal. Verder is alles anders. Deze foto is zwartwit en mijn vader staat er alleen op, zittend achter het stuur van de trekker met een witte pet op. De foto in mijn herinnering is een kleurenfoto en naast mijn vader op de trekker, staat zijn vader. Waar komt dat beeld dan vandaan?