Vragen over tarieven, opdrachten of projecten die ik voor je kan doen? Ik hoor het graag!

 

t. 06-14661504

Twitter

Facebook

LinkedIn

KvK: 69686602

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blogs

Tim Pardijs vertelt over zijn leven als schrijver, lezer, docent en huisman. 

Hardlopen

Tim Pardijs

Mijn doel vandaag is 13,2 kilometer te lopen. 14 misschien, denk ik nog als ik over het hobbelige gras van de uiterwaarden ren. Twintig minuten later zit ik op 10 kilometer, zie ik op mijn hardloopapp. Dat valt tegen. Ik haal ergens energie vandaan en loop door. De volgende keer dat ik mijn afstand controleer zit ik nog maar op 10,5 kilometer. Dan op 11. Op 11,5, en zo door, tot 12,5. Ik stop. 12,5 kilometer in een tempo van 6 minuten per kilometer is sneller dan vorige week en een halve kilometer verder, terwijl het een stuk warmer is, houd ik mijzelf voor.
’s Middags lees ik voor mijn filosofietentamen het ontologisch godsargument van Anselmus van Canterbury. Stap voor stap doe ik twee uur over het eerste deel van zijn argument en ik ga verder, begin aan uur drie. In het volgende deel van zijn argument, waarin hij stelt dat er iets denkbaar is waarvan niet denkbaar is dat het niet bestaat, loop ik vast. Ik ga uur vier in. Ik zoek nieuwe bronnen, kijk op de klok (wanneer moet ik koken?) en ik blijf ook tijdens het eten denken aan het ondenkbare. ’s Avonds op de bank kan ik niet stoppen met bewegen. Ik heb een route uitgezet die ik af wil maken.