Vragen over tarieven, opdrachten of projecten die ik voor je kan doen? Ik hoor het graag!

 

t. 06-14661504

Twitter

Facebook

LinkedIn

KvK: 69686602

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blogs

Tim Pardijs vertelt over zijn leven als schrijver, lezer, docent en huisman. 

Horen

Tim Pardijs

9.50 uur. Ik fiets naar de kerk. Als ik langs een stilstaande zwarte Volkswagen rijd, hoor ik een klein geluid uit de auto komen. Het klinkt alsof een klein deel, een aandrijfas ter grootte van een sleutel, beweegt, en de rest van de motor die beweging tegenhoudt. In de auto zit een vrouw met lang donker haar en een bril gebogen over het stuur.
10.35. De dominee, een man van iets over de vijftig met een kaal hoofd en een stralend witte snor, heeft een duidelijke stem maar ik kan me niet concentreren. Rechts achter mij kraakt de zitting van een houten bank. Ik kijk kort opzij maar zie alleen iemand met zijn voet schommelen, te dichtbij en een te kleine beweging om het krakende geluid te veroorzaken. Het gekraak gaat tien minuten door. Ik kijk nog drie keer, maar zie niet wie het krakende geluid veroorzaakt.
15.30. Thomas Verbogt is langer dan ik me had voorgesteld. Zijn stem klinkt diep, melancholiek en soms wat vermoeid over de kleine zolder van het atelier waar hij een boek presenteert. Als hij een kleine grap maakt, een grap waarbij de uitbundige lach vooral binnengehouden moet worden en zich moet tonen in een glimlach, lacht een vrouw achter mij kakelend hard.