Vragen over tarieven, opdrachten of projecten die ik voor je kan doen? Ik hoor het graag!

 

t. 06-14661504

Twitter

Facebook

LinkedIn

KvK: 69686602

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blogs

Tim Pardijs vertelt over zijn leven als schrijver, lezer, docent en huisman. 

Kennen

Tim Pardijs

De zaal kantelt. Links vooraan staan alle politici in fel licht, rechts staat niemand. Alleen  lampen op statieven met daartussen drie camera’s, verbonden aan vier computers achterin de zaal, voor de verbinding met buiten. Deze openbare onderhandelingen voor een nieuw stadsbestuur worden rechtstreeks uitgezonden via internet. Ik ga zitten en als ik om me heen kijk, zoekt de man die achter me zit oogcontact en zegt opgewekt: ‘Hé buurman!’. Ik herken hem niet en groet gereserveerd terug.
De burgemeester heet iedereen welkom en stelt vragen aan de fractievoorzitters. Ze spreekt ze aan bij hun voornaam. Ik luister oppervlakkig. Ik vraag me af of ik moet weten wie mijn achterbuurman is. Een politicus zegt: ‘De meeste gezichten in deze zaal ken ik wel maar er zijn buiten ook veel mensen, die hun stem niet laten horen.’ De informateur verantwoordelijk voor de frisse blik vertelt trots dat ze slechts drie mensen in de zaal kent. Als het publiek vragen mag stellen, zoekt de gespreksleider ene Mark, die achterin zit. Hij blijkt VVV-directeur te zijn. Als ik me omdraai om naar hem te kijken, kruist mijn blik weer even die van de man die achter me zit. Ik weet nog steeds niet goed wie hij is.