Vragen over tarieven, opdrachten of projecten die ik voor je kan doen? Ik hoor het graag!

 

t. 06-14661504

Twitter

Facebook

LinkedIn

KvK: 69686602

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blogs

Tim Pardijs vertelt over zijn leven als schrijver, lezer, docent en huisman. 

Staren

Tim Pardijs

Diep gebrom in de straat. Op het kruispunt staat een vrachtwagen met een grote gele tank op de oplegger. ‘Leidinginspectie’ staat er in kapitalen. Een slang loopt van de truck naar de put, waarvan het deksel opzij geschoven is. De slang steekt zo’n twee meter boven de vrachtwagen uit en vormt zo een poort waar onderdoor gelopen en gefietst kan worden. Wat volop gebeurt, het is tien voor half negen, de school staat aan het eind van de straat. Gehuld in het gebrom van zijn vrachtwagen, in een oranje pak met zilveren fluorescerende strepen, staat een man naast de auto. Zijn benen gespreid, zijn handen rusten op de slang, staart hij erlangs naar beneden, de put in. In korte tijd fietsen en lopen kinderen, vrouwen en een enkele man onder de boog van de slang door, sommigen glimlachen of groeten hem. Hij reageert niet maar kijkt naar beneden, alsof hij iets verwacht. Verderop staat een bestelbusje met dezelfde letters, de achterdeuren geopend. In de laadruimte een verzameling kabels, slangen, knoppen en schermen. Op een van de displays beweegt iets, zie ik als ik dichterbij kom. Ik buig me naar het scherm en in zwartwit beweeg ik door de binnenkant van een rioolpijp onder de straat door. Ik weet niet hoe snel het gaat, welke kleuren er zijn en of de buis horizontaal of verticaal loopt. Hij is leeg.