Vragen over tarieven, opdrachten of projecten die ik voor je kan doen? Ik hoor het graag!

 

t. 06-14661504

Twitter

Facebook

LinkedIn

KvK: 69686602

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blogs

Tim Pardijs vertelt over zijn leven als schrijver, lezer, docent en huisman. 

Tellen

Tim Pardijs

Ik ontdekte dat ik een dag achter loop, en dat al een week. Elke dag schrijf ik tweehonderd woorden in een boek en ik begin met de datum. Dit is het honderddrieënnegentigste stukje, zie ik bovenaan de pagina. Ik wilde ook de dag van de maand doortellen, maar zag op het scherm van mijn computer dat het al een dag later is. Als ik terugblader, zie ik dat ik een week geleden twee keer de zesde bovenaan de bladzijde heb genoteerd. Al een week loop ik dus achter de feiten aan, en dat kan natuurlijk niet lang goed gaan.
Het verklaart veel. Daarom wilde die klas waar ik vertelde over poëzie niet luisteren, ik klonk als gisteren voor ze. Het is de reden voor de teleurstellende UWV-workshop, ik was te langzaam. De woorden voor het gedicht dat maar niet wilde vlotten, lagen op een andere dag op me te wachten. En het verklaart ook de echtelijke ruzie die een dag lang doorsudderde, we waren gewoon op twee verschillende plekken in de tijd. 
Ik streep de verkeerde dagen door en vervang ze door de goede. Ik begin vandaag opnieuw, zonder krassen, aan de juiste dagen. Nu eerst even verse bloemen halen.