Vragen over tarieven, opdrachten of projecten die ik voor je kan doen? Ik hoor het graag!

 

t. 06-14661504

Twitter

Facebook

LinkedIn

KvK: 69686602

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blogs

Tim Pardijs vertelt over zijn leven als schrijver, lezer, docent en huisman. 

Muren (9)

Tim Pardijs

De veren heb ik bij elkaar geveegd en opgeruimd, voetstappen komen weer licht de trap af, aan tafel kunnen we weer onze zinnen afmaken zonder dat de mus met wilde bewegingen en gekras, ook op de onzichtbare plekken, alle aandacht naar zich toe trekt. Het is net of de mus er nooit geweest is. We lopen weer rechtop door het huis. Als ik iedereen uitgezwaaid heb, houdt niets me tegen om naar mijn kamer op zolder te gaan en aan het werk te gaan. Toch doe ik dat niet. Ik zit op de bank en kijk naar de tijdlijn op mijn telefoon; het is net of de mus er nooit geweest is. Ik zoek iets om op te reageren, maar ik wil nergens op reageren. De mus is weg, maar hij heeft iets achtergelaten. De vraag waarom hij zich op dit moment heeft teruggetrokken, of en wanneer hij terugkomt, en een laag dons in mijn hoofd. Als een dikke doek ligt hij ter hoogte van mijn ogen horizontaal in mijn schedel en verstikt mijn gedachten. Ze worden niet helder en vastomlijnd, maar blijven vaag. Ik hoopte op het einde van het gevecht, maar nu de mus weg is zit ik stil op de bank.