Vragen over tarieven, opdrachten of projecten die ik voor je kan doen? Ik hoor het graag!

 

t. 06-14661504

Twitter

Facebook

LinkedIn

KvK: 69686602

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blogs

Tim Pardijs vertelt over zijn leven als schrijver, lezer, docent en huisman. 

Muren (4)

Tim Pardijs

Acht nageltjes prikken door mijn trui in de huid van mijn schouder. Ik sta stil in de garage en probeer erachter te komen of ik me niet vergis. De druk op mijn schouder is zo licht dat als ik me niet beweeg, ik het bijna niet voel. Maar als ik mijn rug recht om het gevoel van me af te schudden, wordt de greep van de twee pootjes op mijn huid sterker; het doet pijn. Ik beweeg me daarom niet. De afgelopen dagen was ik steeds in de weer om de mus weg te jagen bij de eettafel. Daarvoor gebruikte ik een mooie foto uit de ochtendkrant, een vrolijk liedje op mijn telefoon of een goede grap bij het avondeten. Meestal lukte dat wel, maar elke volgende keer als de vogel weer tevoorschijn kwam, leek hij wel groter geworden. Het gefladder om mijn hoofd nam toe, ik schreef er minder goed door, schoot niet zo snel op met mijn leeswerk als anders, maar ik was allang blij dat we gewoon door konden gaan. Nu iedereen naar school is en ik alleen thuis ben, in de garage sta om mijn fiets te pakken, heeft de mus mij gevonden. Met gebogen schouders luister ik naar wat hij in mijn oor fluistert.