Vragen over tarieven, opdrachten of projecten die ik voor je kan doen? Ik hoor het graag!

 

t. 06-14661504

Twitter

Facebook

LinkedIn

KvK: 69686602

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blogs

Tim Pardijs vertelt over zijn leven als schrijver, lezer, docent en huisman. 

Tassen

Tim Pardijs

Een fiets achtergebleven na een logeerpartijtje, was van twee dagen in een koffer, een stapel uitgelezen kranten in de mand, het boek besteld, opengeslagen, de eerste paar bladzijden gelezen en dichtgeslagen opzij gelegd, boodschappen in uitpuilende tassen, berichten die om een antwoord vragen; de dingen moeten terug op hun plek. Een overnachting gisteren ergens anders, gevolgd door een succesvol gesprek over nieuw werk haalden de dingen van hun plaats. Ik vertrok en liet los, kom terug en pak op. Een nieuwe opdracht tilde me op, en nu moet ik weer ergens terecht komen. Want dat nieuwe werk, hoe past het tussen de websites die ik schrijf, het ondernemingsplan waar ik aan werk, de gastlessen voor basisscholen en de teksten voor het communicatiebureau. Ik moet alle dingen op een plek zien te leggen, op zo’n manier dat ik zonder te zoeken alle benodigdheden kan pakken en gebruiken in de nieuwe week, om zo mijn geld te verdienen en ook nog eens succesvol te zijn. Want succes bestaat niet uit komen opdagen en geld binnen zien komen, succes is tevreden zijn met wat ik doe en de manier waarop ik het doe.