Vragen over tarieven, opdrachten of projecten die ik voor je kan doen? Ik hoor het graag!

 

t. 06-14661504

Twitter

Facebook

LinkedIn

KvK: 69686602

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blogs

Tim Pardijs vertelt over zijn leven als schrijver, lezer, docent en huisman. 

Lopen

Tim Pardijs

In zwarte en witte blokletters gooien etalages de kortingspercentages over straat, het is uitverkoop in de stad, de oude collectie maakt plaats voor de nieuwe. 
Een vuilniswagen rijdt piepend achteruit naar een volle container, in het park waar ik mijn rondje hardloop zijn de prullenbakken overvol, vuurwerksnippers, lege bierblikken en een champagnefles liggen in het natte gras ernaast. 
Een veegwagen rijdt op wandeltempo over het pad. Ik ren gelijk met hem op over een pad evenwijdig aan het zijne, over vijftig meter komen onze wegen samen en gezien onze beider tempo’s zullen we elkaar raken. Ik zoek al rennend de blik van de bestuurder, een gezette man met een stoppelbaard in een oranje jas, maar hij staart recht voor zich uit, naar de twijgen, papiersnippers en bladeren op het asfalt die in zijn wagen zullen verdwijnen. Ik houd in en wandel verder, zodat hij eerst over het kruispunt kan. Daarna ren ik hem voorbij, verder het park in. 
Op een bankje liggen een lege chipszak, een zilverkleurig plastic diadeem en een paar leren dameslaarzen, nat geregend, in elkaar gezakt, maar keurig naast elkaar. Dit is een plek om met nieuwe stappen vandaan te gaan.