Vragen over tarieven, opdrachten of projecten die ik voor je kan doen? Ik hoor het graag!

 

t. 06-14661504

Twitter

Facebook

LinkedIn

KvK: 69686602

 

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

blogs

Tim Pardijs vertelt over zijn leven als schrijver, lezer, docent en huisman. 

Een goed verhaal (2)

Tim Pardijs

We fotografeerden het uitzicht over de stad en de zee erachter vanaf een rots, ik bezocht een museum met kunst van wereldberoemde kunstenaars, hij belandde in het centrum in een pro-EU demonstratie en nu zegt mijn vriend de journalist: ‘Hoe die mensen het verhaal in stand houden, het blijft me bezighouden.’ Ondanks de stad dacht ik ook vaak aan Fort Augustus, waar de bus stopte op een grote parkeerplaats met een wc en koffie- en snacktentjes. Terwijl hij de donkere golven naast de rondvaartboot filmde, hij toonde lachend de beelden op zijn mobiele telefoon, stond ik voor een informatiebord met berichten van en voor de gemeenschap. Op de agenda van de raad het verslag van de vorige vergadering, actuele zaken, politieverslagen, financiën, duurzame energie, ingekomen post, overige zaken. De slager is vanaf 28 oktober alleen telefonisch beschikbaar voor bestellingen. De familie Fraser dankt voor alle blijken van medeleven na het overlijden van Hugh John ‘Barry’ (hij heeft een andere bijnaam maar die heb ik niet genoteerd). Ontwikkelingen rond het nieuwe medische centrum: de problemen rond het eigendom van de grond lijken door de advocaten opgelost te kunnen worden, er is een subsidie van 50.000 pond verkregen, er is nog 273.000 nodig. Een actiegroep zoekt steun voor het herstel van de oude stenen brug, waar gedurende eeuwen honderdduizenden stuks vee de rivier overstaken. Dorpsbewoners kunnen yoga doen, ter kerke gaan, bowlen, de mobiele bioscoop bezoeken, naar een seniorenlunch, dansavond, concert en kolen kosten 8 pond per zak.